Alles voor de barbecue

Slagerij Rooman - Barbecue

Tijdens de zomermaanden biedt Slagerij Rooman ook heel wat lekkers voor op de barbecue in Hamme aan. U vindt er naast gemarineerde producten en verse vleeswaren ook bijhorende salades en pasta’s aan. Frankie en Katrien stellen alles in het werk om u smakelijke kwaliteitsproducten aan te bieden waarmee u uw eetbezoek zult verstellen. Het belooft een fijne dag te worden met vrienden, familie en kennissen.

Ruim aanbod aan kwaliteitsvlees en specialiteiten

U vindt bij Slagerij Rooman alles voor op de barbecue. U kunt uiteraard kiezen uit het gewone assortiment kwaliteitsvlees zoals satés, worsten, brochettes en hamburgers. Daarnaast biedt Frankie ook heel wat andere barbecuespecialiteiten aan zoals gemarineerde stukken vlees en gevogelte die u verleiden met hun heerlijke aroma’s en smaken. Dat wordt allemaal geflankeerd met frisse salades en pasta’s.

Slecht weer vandaag?

Als het weer niet meezit kunt u trouwens wel rekenen op Slagerij Rooman. Deze slager verkoopt ook heel wat speciale vleeswaren voor de fondue of gourmet. Zo hoeft uw geplande barbecue in Hamme niet in het water te vallen.

Neem contact op voor meer info

Wenst u meer inlichtingen over de verschillende lekkernijen voor op de barbecue? Neem dan gerust contact op met Slagerij Rooman. Ook als u nog vragen heeft over de andere producten zoals charcuterie of huisbereide salades, kunt u steeds eens horen bij Frankie en Katrien. Zij helpen u graag verder.