Slagerij met een ruim aanbod aan vers vlees

Slagerij Rooman is de slagerij in Hamme van zaakvoerder Frankie. Samen met zijn vrouw Katrien voorziet hij zijn klanten van vers kwaliteitsvlees, charcuterie, huisbereide salades en eenpansgerechten. Spring dus zeker eens binnen en geef uw ogen de kost aan al het lekkers achter de toonbank.

Vlees en gevogelte

Er is een ruim aanbod vers vlees beschikbaar in Slagerij Rooman. U vindt er rund, kalf, varken, lam, kip en kalkoen. Op bestelling kunt u ook Ierse filet pur, Ierse zesrib, Limousin rund en Argentijnse zesrib kopen. Ook carré en lamsboutjes zijn op bestelling te verkrijgen. Hiervoor geeft u best twee dagen op voorhand een seintje.

Specialiteiten van het huis

Slagerij Rooman heeft natuurlijk enkele specialiteiten van het huis zoals gehakt, worsten, chipolata en zwarte en witte pensen. Voor de fijnproevers onder ons is er ook de huisbereide boerenkop. Deze Vlaamse specialiteit is hier helemaal geperfectioneerd door Frankie. Zeker een aanrader om eens te proberen.

Huisbereide producten

Ook voor huisbereide producten zit u goed bij Slagerij Rooman. U vindt hier verschillende vers gemaakte salades zoals kipcurry of vleessalade voor tussen uw boterham. En natuurlijk kunnen de eenpansgerechten niet ontbreken. Er is keuze uit vol-au-vent, balletjes in tomatensaus, pizza, lasagne en spaghettisaus.     

Neem gerust contact op

Als u meer informatie wenst over de producten of charcuterie of u heeft vragen over iets anders, dan kunt u altijd contact opnemen met deze slagerij in Hamme. Frankie en Katrien staan steeds klaar om u met de glimlach verder te helpen.